View Single Post
Staro 25.11.2011., 14:29   #2087
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Evo da dam pohvalu na račun bneta.

S obzirom da je nedavno izaša BF3, igra mi je bila neigriva u popodnevnim/večernjim satima. Ping je u najmanju ruku rečeno bio mahnit.

Zva san korisničku službu, dogovorija termin dolaska servisera i došli su po dogovoru. Tili su mi doduše prodat "muda za bubrige" testiranjem pinga na speedtestu (i to prema Mostaru) na što sam im reka da pokušaju na pingtest.net (prema Mostaru, Njemačkoj, Francuskoj itd.). Rezultati su bili barem 3 put gori.

Onda su zaminili par razdjelnika po stanu, provjerili instalaciju i rekli da će pratit rad modema 7 dana. Točno sedam dana nakon zove me serviser i kaže probajte testirat ping. Sad sve radi super, ping se prema Njemačkoj kreće od 30 do 50, jitter minimalan. Uglavnom, online igre su napokon igrive.

Nisam baš najzadovoljniji njihovom uslugom, ali s obzirom da sam godinama bio na T-comu kojemu sam svaki mjesec plaća isti iznos kao i Bnetu ali bez potrošnje, ne mogu se žalit. Za usporedbu, na T-comu sam ima manje brzine, ali bolji ping.

Edit: Imam 3D paket koji me izađe 300-injak kuna mjesečno, ovisno o broju poziva prema mobilnoj mreži i inozemstvu. Za usporedbu, kod T-com sam plaća samo pretplatu na internet i telefon gotovo 300 kuna. Kad se na to doda još telefonski razgovori i pretplata za kabelsku, ušteda je i veća od 50%.

Zadnje izmijenjeno od: Lun. 25.11.2011. u 14:36.
Lun je offline   Reply With Quote