View Single Post
Staro 25.11.2011., 12:26   #19
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
A zašto on i Maltarić su oko auta nije bila neka urbana legenda ništa manje nego Miletov milenijska bata zamišljeni prijatelj
kako si me sad katapultirao 10 godina unatrag, umro sam od smijeha kad sam se sjetio milenijskog bate

neću nikad zaboravit kad je štreberko sjeo u prvu klupu i htio maznut već skupljene testove i prepravit svoje odgovore jer je krivo napiso i mile se okrene od ploče i vidi ga... sad scena:

hvata sprint oko svoje klupe, otima mu mučki ispit iz ruke, diže u zrak i iz sveg glasa počne urlat OBMANAAAAAAAAAA! OBMANAAAAAAA! JA SAM OBMAAAAAANJEN!!!!! OBMANAAAA!!!

vjerujem da si možeš predočiti koliki je životni hajlajt sudjelovati takovoj sceni

Citiraj:
Gem nakon kaj je zgoril i ponovno sagrađen iz tramvaja barem izgleda kao actually birtija. Anyway, Gem + Grof, pljuge u banani = velik dio "radnog" dana :P
da grof sam totalno zaboravio... harali smo često po toj beloj zgradi u svim tim birtijetinama + obavezno onaj parkić di potok ide i krađa ambalaže ispred dućana

Citiraj:
Nope. Pare za pifu i pljuge su bile važnije :P
tak jasno... ja sam najviše volio vegetarijanac iz kantine - e to je bila sengula i pol
syss je offline