Citiraj:
Autor Mad_Duke
A zašto on i Maltarić su oko auta nije bila neka urbana legenda ništa manje nego Miletov milenijska bata zamišljeni prijatelj 
|
kako si me sad katapultirao 10 godina unatrag, umro sam od smijeha kad sam se sjetio milenijskog bate
neću nikad zaboravit kad je štreberko sjeo u prvu klupu i htio maznut već skupljene testove i prepravit svoje odgovore jer je krivo napiso i mile se okrene od ploče i vidi ga... sad scena:
hvata sprint oko svoje klupe, otima mu mučki ispit iz ruke, diže u zrak i iz sveg glasa počne urlat OBMANAAAAAAAAAA! OBMANAAAAAAA! JA SAM OBMAAAAAANJEN!!!!! OBMANAAAA!!!
vjerujem da si možeš predočiti koliki je životni hajlajt sudjelovati takovoj sceni
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Gem nakon kaj je zgoril i ponovno sagrađen iz tramvaja barem izgleda kao actually birtija. Anyway, Gem + Grof, pljuge u banani = velik dio "radnog" dana :P
|
da grof sam totalno zaboravio... harali smo često po toj beloj zgradi u svim tim birtijetinama + obavezno onaj parkić di potok ide i krađa ambalaže ispred dućana
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Nope. Pare za pifu i pljuge su bile važnije :P
|
tak jasno... ja sam najviše volio vegetarijanac iz kantine - e to je bila sengula i pol