View Single Post
Staro 25.11.2011., 01:09   #2085
Rebellion
Killer of your Dreams
Moj komp

Rebellion's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
@Rebellion
Evo, upravo si potvrdio ono kaj ja pričam. Ovaj topic nije ovdje da se jedni te isti ljude žale samo. Ovaj topic je također ovdje da ja mogu otići na njega i vidjeti "Ahaa, Bnet povećava brzine, dodao više program, ima akciju...) A do te informacije je teže doći ako se jedni te isti ljudi kojima ne šljaka net javljaju svaki skoro dan sa istom pričom. Rekao, tough luck. Zovi Bnet ili se makni sa njega! Kako god okreneš, odgovor je jednostavan!
ako tebe jedino zanimaju novosti, idi na bnet.hr
i dalje se ne moze reci da je itko "bb za hrvate", jer npr, u vinkovcima nema nista osima t-scuma. zagreb, split, rijeka, osijek, eventualno jos koji grad su prisutni bnet, optima ili iskon, uz jos par iznimaka za jedan grad kod odredjenih (metronet npr), tako da ako govorimo o alternativnim isp-ovima, u kategoriji bb pricamo za 2 najveca grada, i cisto sumnjam da se bnet-ovo smece od usluge (gledano brzina, ping, podrska, ostali elementi) moze smatrati povoljnijim od amisa! ti kao da si placen za promociju-.-

Citiraj:
Autor panoramix Pregled postova
@ Rebellion : Nisi pažljivo čitao moj post
....
Ping je često loš, al' kojeg to dobavljača net usluga zanima ?
nije stvar koga zanima (iako znam da ima onih koji ne zele da im se gameri zale - radio sam u jednom,) nego gdje jeste usluga dobra za gamere. prije da ti ne citas sta pisem, napisao ako cemo pricati o bb-u za gamere (jer si ih spomenio), ne vrijedi tvoje opcenita deklaracija bneta kao bb.

evo zadnjeg rezultata, bash me zanima sta je sad opravdanje-.-

Zadnje izmijenjeno od: MadBoY. 25.11.2011. u 11:35.
Rebellion je offline   Reply With Quote