Citiraj:
Autor Red Dwarf
naravno da je svaki prijedlog dobrodošao...uglavnom eto tražim što bi najbolje dobio sa svoje novce...ne patim na ime nego stvarno hoću eto što više u nekom cjenovnom rangu oko 500kn...naravno malo više ako je to malo više definitivno isplativije od ovih u rangu 500kn...
imao sam do sad hd200 64omske sluške ali sam ih dao bratu da ima što slušati na poslu...trenutno si na mobitel spojim ep-830 ali pohabao mi se donji dio kabla (prošle su mi trajale 2 godine, a ove isto nakon 2 godine izgleda neće više raditi) pa će to svaki tren otkinuti se pa tražim nešto što bi bila dostojna zamjena za slušati u vlaku, tramvaju, busu, ali i za po kući kad se uhvati malo vremena da uživam :=
|
Nije cijena bitan kriterij. Bitno je kaj tražiš od sluški. Da imaju puno basa, da nemaju. Koju vrstu glazbe slušaš najviše?
Ako tražiš neke obične sluške za sve, onda bi preporučio
MEElec M9. Dosta ispod tvoje cijene, ali kvalitetom i zvukom su odlične. Ljudi se često dvoume jer su "kao jeftine" ali su odlične. I još uštediš
edit- my bad. sad sam skužio da tražiš full size sluške a ne za mob. sorry. zanemari ovo gore
Grado SR60 je najbolji do 600kn, samo nije za po gradu
Da uzmeš te Grado i ove M9 za mob? Jest da si premašio budget al si riješen duže vrijeme