View Single Post
Staro 24.11.2011., 20:47   #1427
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
@pupo - Granicu treba znati, istina, ali ako i dalje misliš da je onako mala baza preslaba za g80 ihs reci, ja sam testirao granicu, a mislim da je i tvoj kolega poznati probao. A da je manja površinom to je, manja je jedno 20-30%.

@magarac - Vjerojatno je i gtx560 prejaka za S1, nebi se kladio da nije. Ali da S1 nije dovoljno dobar za 6850...e to je sad već malo na knap. S1 je je sa dva venta gore deeefinitivno dovoljno dobar za 6850. Imao sam 5850, i testirao sam sa TwinTurbom i sa S1, 5-6 stupnjeva je razlika na strani twin turba vs 120mm vent na S1.
+ Accelere imam unazad 2 godine, i nema na koje grafe ih nisam montirao, i nikada problema. Jedini problem je taj što se da "skrhati" jezgra na (amd)ATIcama(večinom starijim bez alu(?) okvira).

Osjetih potrebu da branim stare accelere, jer za mene su oni stvarno mrge za sitne novce, a sa dva vente gore pariraju i jačim karticama. Dok neprobam na jačim karticama neuzimam ih kao "preslabe" (volim kemijat sa hladnjacima). T-Rad GTX je zvijer, i definitivno 2 klase iznad .

Edit: vrm-ovi su druga priča...sve stoji.

Zadnje izmijenjeno od: Halos. 24.11.2011. u 20:52.
Halos je offline   Reply With Quote