View Single Post
Staro 24.11.2011., 15:47   #2077
Rebellion
Killer of your Dreams
Moj komp

Rebellion's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Cartmann Pregled postova
Pa mi to nije jasno, ako zakon kaže npr. da se ugovor može raskinuti ako se plate sve mjesečne pretplate ili puna cijena priključka, a u starim uvjetima piše drukčije, nekako mi se čini logično da će vrijediti zakon, a ne njihovi uvjeti koji nisu u skladu s zakonom.
jedino sto su promjenili u novim uvjetima jeste da vezu ljude koji odaberu ugovor na neodredjeno da plate 1500kn! bar koliko sam uspio izvuc iz info sluzbe.

Citiraj:
Autor Bluzer Pregled postova
Dobar vic, definitivno mi sad fali jedan dobar facepalm smajlić.
uvijek ti ostaje ovaj img code:

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Nekoliko lasta ne čini proljeće! Ima nas puno kojima sve radi kak spada i jedva čekaju povećanje. To kaj nekima ne radi dobro... tough luck. Žalite se ili promjenite operatera na nekog koji bolje radi kod vas. Stvar je jednostavna. Ovo konstantno žaljenje je postalo dosadno jer uvijek isti ljudi.
kog klinca se ti imas zalit ovdje ako ti sve radi? budi sretan sto ti radi i nemoj ljudima kojima je pun kufer gurat jos svoje gace u kufer-.-
kod bneta zaljenje ne pomaze bash, jer nemaju sustav normalan, tako da pokusavaju iskulirati sve sta mogu.
a realno, nijedan provider u hr nije savrsen, some sucks more, some less.

Citiraj:
Autor panoramix Pregled postova
Prema danasjoj ponudi u Rvata, mislim da je Bnet jos uvijek best buy. Kao negdasnji zagrizeni igrac COD-a, imam razumijevanja za online igrace, no ocito da stvar s pingom nije ponegdje tehnicki rijesiva pa je najbolje promijeniti dobavljaca usluge.
ako cemo pricati o bestbuy netu za gaming, po meni jedino amis (od povoljnih) ima dobar net.
bnet je golo govno za gaming, kako god okrenes.
jesu oni na cixu, ali pola neta imaju preko global crossinga, pola preko iskona (t-com). njihovi linkovi na vecinu servera van hrvatske (i srbije - zbog t-scuma) su ku#$% na batini!