View Single Post
Staro 24.11.2011., 15:41   #548
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor donbon Pregled postova
Ova igretina je epikalno nevjerovatna.Igram na Master, tako da je još i vrlo izazovna.
Spuštam se putem prema rijeci, krenuo sam prema jednom selu.Bio sam vrlo blizu.Pogledam sa stijena prema dole i vidim polu otvorenu špilju u stijenama i šumskog trola na obali rijeke.Odmah se sagnem da me ne vidi.Odjednom sa desne strane među drvećem vidim dvije sjajno bijele leteće kuglice kako se igraju oko drveća.Whispmother je u blizini ali je ne vidim.PANIKA!
Pijem potion za povećanje light armora, navlačim light armor rukavice koje povećavaju 40% arrow damage, premazujem elven arrows sa potion 50% damage health.Gledam oko sebe i tražim whispmother, ali je nema.
Odustajem od luka i strijela i pripremam destruction magic, fireball i skačem sa stijena u rijeku i gađam trola fireballom.Na moju sreću troll u plamenu bježi prema drveću jer sam mu već skinuo 50% healtha.
U istom trenutku čujem urlikanje zmaja, preleće par puta i spušta se direktno na trolla u bijegu i odmah ga ubija.
U istom trenu iz šume dolazi whispmother i gađa zmaja sa ice spikom.
Iskorištavam situaciju i castam sa obije ruke fireball.
Zmaj biježi.Whispmather još uvjek ne vidim.Bježim u polu otvorenu špilju i sakrivam se.Čekam par minuta i motrim situaciju. Nema ni zmaja niti whispmother.Opet urlikanje zmaja.Mućko đubre je napao obližnje selo.
Izlazim i špilje i trčim prema selu.U selu kaos.Gledam gdje ću se taktički sakriti i bježim u otvorenu pilanu sa krovom.
Zmaj se spušta blizu centra sela.Vojnici ga napadaju.Izlećem van iz pilane, izvlačim elven mace damage 74, stamina damage 18%.Nekoliko udaraca i firebola ubijam zmaja.Absorbiram dušu zmaja i odlazim u pijanog konja na par flaša nordske medovine.
Gemmy je offline   Reply With Quote