Citiraj:
Autor Wolverine
Može, samo je pitanje koliko bi dugo radila ploča. 
|
Je to je pitanje

Ja sam probao, radilo par dana, i ok je bilo. Prodao dalje.
Citiraj:
Autor ShanTech
Odluči se...ploča je dobra ili nije dobra :/
Ovako...sve te ploče s 3+1/4+1 FR su govno za OC, ne može ASRockov-a biti OK, a MSI-eva sranje...obje su. Nitijedna mi ploča s takvom regulacijom nije doživjela jednu godinu pod OC-om, a nisam tražio zadnji MHz, niti sam pretjerivao s voltažom. Otkad ljudima ugrađivam ploče s 8+1 ili 8+2(isti vrag) FR nemam tih problema. Fala Bogu ima ih za već 600kn. Vjeruj mi, nije zgodno reklamirat ploču dok rikne FR.
Tak da, ne pisati gluposti ako ste imali/vidli samo jednu ploču. Ako bi stavljao na tu ploču 95W-tni proc, još bi dodatno smanjio voltažu i ne bi overklokiral...za svaki slučaj. Takve ploče rikavaju za dobro jutro...s 125W-tnim CPU-om na stock-u, a s otključanim Phenomom 960T raste i TDP, i pitaj Boga kolko bi ta ploča živila.
EOD od mene 
|
Ploča nije dobra, kako sam i napisao. Vidio sam par takvih ploča, ja sam svoga Athlona klokao dosta, pa spuštao, pa opet klokao. Imao sam doma 1090-tku, bez kloka, radio ok.
Nisu gluposti napisati svoje mišljanje, koje je ja mislim u redu. Nitko mu ništa nije rekao za klokanje, štoviše, rekao sam da ne kloka, da si uzme 850-tku i svi na miru. 955-960 bi radio, ali bez kloka, bez problema, ak je meni 1090BE radio.
Nadasve, matične su za office i winamp super

Ali za neko iživljavanje na procevima/memorijama goli k...
Toliko od mene.
Nemojte više buniti čovjeka,
850 uzmi i to je to