View Single Post
Staro 24.11.2011., 13:31   #1102
d0magoj_OS
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2011
ma glupo da mislite da bi netko dao 19 tisuća kuna da može kurčiti se na fejsbuku zato sam napisao to nema ljutnje svatko pogriješi...

inače krenuo sam u to fotkanje s 450d + 18-55 i sigmom msilim da je bila 35-300 tako nešto...
napokon skupio malo ozbiljne novce pa odlučio kupiti ovu poremu.Inače dobio sma posao da baš fotkam za foto studio svatove ali su mi rekli da je uvijet 5d minimalno....
e sad mi treba neka malo ozbiljnija oprema (budget je 19 tisuća kuna za objektive sjenila filtere i sve to...bez tijela.) pa sam si gledao taj objektiv 70-200 2.8. i kratki onaj 17-40 4.0
to je što se posla tiče i ja mrzim slikati svatove povrćaa mi se od toga :S

zapravo obožavam fotografirati stavljati fotke na izložbe i pogotovo obožavam raditi time lapsove...
znam provesti sate,dane,mjesece radeći nekakve time lapsove....

tako da trebam opremu s kojom mogu fotkati glupe svatove čisto da si zaradim nešto a opet obožavam time lapse i fotkanje....

što se samoga battery gripa tiče dobar mi je jel ima u sebi već timer i nemoram posebno vucarati nešto još pored...

neznam odakle vam da bi se netko išao preseravati s opremom toliko skupom da fotkam neznam ti ni ja šta :S zbilja ovo uzimam jel već godinu dana slinim kao mali psić za ova 2 objektiva i 5d ^^ i jedva čekam si ovo ubost da idem fotkati opet bilo što

razlog zašto sam izabrao 2.8 između 4.0..pa samo to i govori dovoljno :S zato što je 2.8...a i bilo koji review koji sam pogledao ja nisam našao niti jednu zamjerku za canon 70-200 2.8

e sda što se kratkoga objektiva tiče nemogu se odlučiti između ova 2:
Objektiv Canon EF 17-40mm f/4.0 L USM
http://www.optimum-online.hr/detalji...4-0-l-usm.aspx

i ovoga:
Objektiv Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM
http://www.optimum-online.hr/detalji...-8-is-usm.aspx

nije nikakvo kurčenje i pokazivanje svoje opreme i slično......fotkam radi sebe ali jbg svatove radim radi novaca:S radim to isključivo jel mi je fotografiranje jedan takav ventil ispusni i prevelika strast i ako netko misli da ja ovo uzima mradi kurčenja da stavljam fotke na facebook( kojeg ni nemam niti ću ikad imati face ^^) šta da ja radim....
d0magoj_OS je offline   Reply With Quote