View Single Post
Staro 24.11.2011., 11:34   #645
ShanTech
Banned

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ja ti imam sličnu ploču s sličnom regulacijom
Citiraj:
Prolistaj malo gore pa češ vidjeti zašto se neće rastegnuti, ima matičnu lošu, koja bi mogla s svakim klokom prdnuti. 4+1 naponski regulator :S
Citiraj:
Kak sam ti i rekao gore, nije prekestemno, ti možeš i x6 staviti gore, samo ne pretjerivati. Stavi toga 850-tku i super je. I da si stavio 960T nebi fulao, samo ta matična nije za klokanje. Ali kak si reko, nemaš love za razbacivati, uzmi 850 i super Njega možeš klokati do mile volje, ja sam svoga ubio u pojam, matična je veći šrot nego tvoja
Odluči se...ploča je dobra ili nije dobra :/

Ovako...sve te ploče s 3+1/4+1 FR su govno za OC, ne može ASRockov-a biti OK, a MSI-eva sranje...obje su. Nitijedna mi ploča s takvom regulacijom nije doživjela jednu godinu pod OC-om, a nisam tražio zadnji MHz, niti sam pretjerivao s voltažom. Otkad ljudima ugrađivam ploče s 8+1 ili 8+2(isti vrag) FR nemam tih problema. Fala Bogu ima ih za već 600kn. Vjeruj mi, nije zgodno reklamirat ploču dok rikne FR.

Tak da, ne pisati gluposti ako ste imali/vidli samo jednu ploču. Ako bi stavljao na tu ploču 95W-tni proc, još bi dodatno smanjio voltažu i ne bi overklokiral...za svaki slučaj. Takve ploče rikavaju za dobro jutro...s 125W-tnim CPU-om na stock-u, a s otključanim Phenomom 960T raste i TDP, i pitaj Boga kolko bi ta ploča živila.

EOD od mene
ShanTech je offline   Reply With Quote