View Single Post
Staro 24.11.2011., 10:35   #552
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor d0magoj_OS Pregled postova
Koliko je uopće bitno da kućište bude kvalitetno? i dan danas gledam na ta kućišta kao obična limena kanta gdje što jeftinije to bolje :S nikad mi još nije palo na pamet izdvojiti neke ozbiljnije novce na kućište...a imam i drugo pitanje vezano uz ovo kućištekad bih već davao malo veće novce za kantu da izgleda nekako tipa kao ovo)
http://www.links.hr/?naziv=kuciste-l...kl=052.604.166
vjerovatno ova kanta koju imam trenutno nebi stala u ovo kućište ali dali ima ovakvih kućišta sličnih kupiti kod nas u hr gdje bi mi konfa koju imam trenutno stala?
Isto mišljenje sam ja imao do prije 3 mjeseca, kada nisam počeo "bildati" konfu. Kupio sam bolju grafu, više rama, cooler, xfx napajanje, i onda je krenulo sve nizbrdo Nemam kud s kablima na mom kučištu, jer cijeli xfx je u snake skinu, dosta "tvrdi" kablovi, tj. slabo savitljivi, a meni od napajanja do cd-roma ima 5 cm mjesta, onda kučište moje je nisko, tako da od napajanja do mugena ima nekih 2 cm mjesta, pa se napajanje guši, od mugena do hardova je nekih 10 cm mjesta, tako da hardovi jedva idu unutra itd. Definitivno sad skupljam lovu za nekaj ovakvo ili ovakvo.
Mommistake je offline   Reply With Quote