View Single Post
Staro 24.11.2011., 10:23   #551
shoki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2004
umm... ne kažem da sam tu baš autoritet, ali jesi li razmišljao i sharkoon rebel modelima? 9 ili 12 ako hoćeš full tower?
osobno imam rebel 9 economy (bez one odurne rupe na bočnoj strani) i više sam nego zadovoljan kućištem. Kvalitetna obrada, čvrsto, ne drma se, ne vibrira, boja se ne guli ni tak neke gluposti... Već kod devetke imaš mjesta za BRDO diskova. Nema današnjih modernih đinđa (nema screwless utora, nema onih fensi plastičnih držača za kartice,....) al kućiše je (barem meni) super.

neeeeeego
jel netko formirao mišljenje o BitFenix Outlaw kanti (http://www.legitreviews.com/article/1750/1/) ??? izgleda zanimljivo...
a za malo para...

edit:
ne mogu se odlučiti: bitfenix shinobi , Zalman Z9, Fractal design core 3000 ili Antec one hundred? Cijenom su tu negdje, a budem potpuno iskren, shinobi mi je čak najljepši...
osobna mišljenja?

Zadnje izmijenjeno od: shoki. 24.11.2011. u 11:04.
shoki je offline   Reply With Quote