View Single Post
Staro 24.11.2011., 00:24   #2114
Los Sam
Premium
Moj komp

Los Sam's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Jako dobra tekma veceras. Barca bolja barem za taj jedan gol. Milan je jako dobro odigrao, a Barca prilicno rezervirano, brojne povrede prije tekme su je prodrmale, pogotovo Piquea koji bi se daleko bolje nosio sa Ibrom.
Zbog interesantnog sustava ponekad je Barca djelovala konfuzno, previse igraca u sredini, premalo na bokovima i premalo automatiziranog kretanja sto je onemogucavalo kontinuirani protok lopte.

Misljenja sam da je Stark izmasakrirao danas Barcelonu. To se naravno nece pisati, vec ce se cekati da najmanja pogreska pomogne Barci da se pocne sa teorijama zavjere.
Penal cist ko suza kao i crveni za Aqulanija zbog potezanja u izglednoj poziciji za postizanje pogotka. I on naravno da zuti Nesti, a Aqua ko da ne postoji. Cist penal na Cescu od strane Abatea kojeg nije dosudio. Drugi zuti zbog povlacenja i/ili prekrsaja za: Nestu(+ ona ruka kada je trazio izmjenu, mozda "nehumano", ali ako se pridrzavao pravila kada je dao Messiju zuti onda je za namjerno igranje morao dati i Nesti), Zambroti, Aqulaniju(uz penal jos dva povlacenja za dres)....jos masu zutih nedosudjenih kartona Boatengu, Ibri, Nocerinu..., a Barci je revno svaki pokazao. Bilo je nevjerojatno za gledati kako im nije htio za cisto potezanje pa i sa dvije ruke pokazati zuti, a jos i za nekoliko opasnih prekrsaja. Htio je pokazati da nije Barcin sudac....
Los Sam je offline