Citiraj:
Autor TheProfiler
To se i meni dogodi, a imam heavy armor na 75 i one handed na 80. Uđem u špilju i dva bandita spavaju, ubijem ih u 1-2 udarca. Onda doleti treći u ne nanesem mu ni 5% štete a on mene u 2 hita smlavi. How the fuck da to ubijem? Jedino da ga zaglavim nekim bugom hahahaha. I sve više imam takvih situacija, nemrem questove pozavršavat.
Ni meni nije baš jasna mehanika, isto brijem da vrsta armora a ni oružje nema prevelike veze.
Ide novi lik...sneak/one handed/alchemy/archery. I healing neki, budem išo kak si ti rekao....dagger/sword u jednoj ruci a healanje odma u drugoj. Možd budem uspješniji 
|
Ma samo rokaj restoration. Nabavi si Ice Form shout sto prije. Nisam siguran gdje sam ga nasao pa googlaj. Odlican je kad te napadne vise likova odjednom. Bacis Ice Form na njih sve skupa (moras ih namjestit da pogodis sve) i instantno svi padaju i leze smrznuti na zemlji 10ak sekundi. Dok oni leze lagano ih filtriras po snazi i lupas jednog po jednog. Samo imaj na umu da se neprijatelj kojeg udaris dok je smrznut odma ustane i napada, tak da prvo pobij najslabije

Always works!