View Single Post
Staro 23.11.2011., 18:41   #5
sasuke_the_king
Premium
Moj komp

sasuke_the_king's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
gledam unieuro, skuplji je nego euronics.
a tražim jedan digitalac, specifično fuji f600exr. kod nas ga nisam našao, a model 550exr je oko 2300kn, dok se u italiji nađe za 200njak eura. par frendova koji studiraju u trstu su si pokupovali i laptope tamo, doduše naletili bi na akciju pa nabavili pristojan laptop za 100-150 eura nižu cijenu, nitko od njih nije baš nešto zahtjevan, bilo im je bitno da kupe jeftin laptop.
u sloveniji nemam nikoga, zato sam baš pitao za neki store gdje mogu doć, vidit, platit i uzet, a kopar mi je ionako usput kad idem u trst, šta je dosta često jer idemo u šoping preko, povremeno se skupi par nas pa odemo protegnut noge kad nam dosadi bit doma.
gledao sam televizore, i čak i u dućanima tipa euronics su cijene nešto jeftinije nego kod nas u online dućanima (nisam puno obraćao pažnju, prošetao sam se kroz salu i cijene su mi se činile dosta ok, mislim da se ne varam da je panasonic 50" plazma model vt30 bio 1300 eura).

pogledao sam u bigbang na site-u ali nemaju ništa od fujija.
do sada sam svaki put digitalac kupio u njemačkoj putem rođaka, ali sad je naćalost u penziji i više se ne vraća u njemačku
a zapeo sam za f600 zbog tog fujijevog exr senzora i simpatičnog zooma u koliko-toliko kompaktnom aparatu.
sasuke_the_king je offline   Reply With Quote