View Single Post
Staro 23.11.2011., 18:32   #537
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor scp Pregled postova
Jedna opaska na heavy/light armor.

Nebih htio spoilat pa cu ovako hipotetski objasnit. U jednoj fazi u igri se boris sa potpuno istim neprijateljima kroz cijeli dungeon. Svakog od njih ubijes u 5-6 udaraca dok oni tebi ne mogu nista. Međutim, dodjes do zadnjeg takvog POTPUNO ISTOG lika i doslovce te 1-2 shota iz nekog razloga. U tom trenutku sam nosio light armor cisto onako, da pratim questline. Buduci da sam imao problema s tim frajerom, obucem svoj heavy set, armor mi se doslovce podupla. I sad ja sav vazan njega napadnem i rezultat potpuno isti, 1-2 shot i ja dead. Nije mi bas jasna mehanika ove igre...kao da nema apsolutno nikakve veze sta imam obuceno, neki neprijatelji te jednostavno satru, a oni koji su slabi su ionako preslabi da bi te trebalo brinuti kakav armor imas na sebi, tak da ni ne skuzis benefit.

Jos jedna zanimljiva stvar, kad si vec kod daggera i mačeva. Nisam primijetio nikakav boost u brzini udarca kad pređem sa Blades katane na Mehrunes razor (dagger). Koncept koji ti ganjas naravno zvuci zanimljivo, dagger, sneak, bow. Al na koncu jednostavno zavrsis koristeci ono sto daje najbolje rezultate :/

Kad sam otkrio sve te nejasnoce nekako sam se razocarao, tak da sad jednostavno nosim sta mi pase, jer ubijam sve zivo kak hoces.
To se i meni dogodi, a imam heavy armor na 75 i one handed na 80. Uđem u špilju i dva bandita spavaju, ubijem ih u 1-2 udarca. Onda doleti treći u ne nanesem mu ni 5% štete a on mene u 2 hita smlavi. How the fuck da to ubijem? Jedino da ga zaglavim nekim bugom hahahaha. I sve više imam takvih situacija, nemrem questove pozavršavat.
Ni meni nije baš jasna mehanika, isto brijem da vrsta armora a ni oružje nema prevelike veze.
Ide novi lik...sneak/one handed/alchemy/archery. I healing neki, budem išo kak si ti rekao....dagger/sword u jednoj ruci a healanje odma u drugoj. Možd budem uspješniji