View Single Post
Staro 23.11.2011., 17:58   #2085
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ovo je presmijesno (ne Bruno od tebe napisano, nego generalno, skoro opci dojam komentara sa svim strana).

prvo, nitko ne komentira kako je taj usrani real mogao/trebao valjda natrpati mrezu dinama sa 10 komada? jesmo mi gledali istu tekmu? sta, dinamo je odjednom poceo igrati, ili je mozda kraljevski klub leđero poceo igrati, ne riskirajuci jer jednostavno nema potrebe, za ozljedama? ili kartonima?

dobit tri gola u niti 10 minuta i onda i dalje tvrditi kako je to klub koji se moze nositi s bilo kojim poluskolama nogometa, to moze samo fanatik/HC navijac/subjektivan covjek. priznajem prvi gol da je stvarno bio lijep sto je fatos sa tolikom glavurdinom zabio (bez uvrede covjeku, imam i ja tintaru), drugi je na guranje usao, ali stvarno mi je smijesno koliko ljude valjda treba gaziti da su spremni priznati - slabiji smo.

kakav lyon dolazi na porciju? slusam cijelo jutro kako je dinamo mocan klub (naravno, pola paralela je posprdavanje jos jadnijeg hajduka, kad ce on u ligu, ko' je vec 8 godina prvak i slicni proljevi) i kako je liga prvaka dobra, za sto? slazem se da nije sramota izgubiti od jacega, ali i jucer su lako mogli ostati na nula golova. ponavljam, vise je real prestao igrati nego sto je dinamo poceo, da je real igrao 90 minuta, bilo bi preko 10 za njih....... i naravno da nije kelava na golu, i on je spasio barem dvije sto bi prosjecni hnl golman dobio............

i da, iako neopredjeljen (niti purger niti tovar, antitalent kao (segestas inace tko ne zna , ali proslo je puno vremena otkad je segesta iole znala igrati)), namjerno bi volio da na maksimiru bude gazenje po dinamu. pojma nemam, cisto zbog ovog uzdizanja jedne nikakve momcadi naspram protivni
ka i uvijek kao "da, da, dobri smo mi bili, zabit cemo mi, pobjedit, ovo ono smo mi kao......", i onda popiju tri gola u ni 10 minuta........... i jos se ima muda tvrditi da je dinamo igrao kako treba, tri suta na gol, dva usla. alo, jebena efikasnost, s tim se slazem, ali generalno u 90 minuta tri puta sutnuti na gol? pa kome farbate nebo jebemu?

Burko je offline