View Single Post
Staro 23.11.2011., 17:47   #2084
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor sapunko_HR Pregled postova
Piše na txt-u potop ali nije,Dinamo je zabio 2 gola i to je super,Partizan je popio 6-1 ako se ne varam.
Mourinho je malo promijenio sastav,bili su tu mladi igrači koji grizu.
Dinamu zamjeram jedino slab pritisak na igrače,trebali su stajat puno bliže igračima.
Dinamo ako zadrži igrače i dovede pojačanja može biti samo bolji iduće godine,ovo je veliko iskustvo.Iduće godine može biti 2. u skupini vrlo lako.
Potrebno je samo žestoko trenirat.
Ja ne vjerujem da ce biti bolje sljedece godine,osim ako se ovi klubovi ne pokvare . Stvar je u tome sto Dinamo nema na rasporedu dovoljno jakih ekipa iz Europe. To je dokazao Ajax i Lyon, u svojoj ligi nisu bas nesto,ali kad se nakace na Dinamo ,trpaju golove ko blesavi,jer tamo stalno imaju teske tekme. Obje lige i nisu bas nesto ali puno jace od HNL-a koji je ove godine jos mizerniji od prosle.
Slazem se s vecinom komentara. Bolji trener ,kojega dinamo sigurno nece dovesti jer ih jednostavno nema,tj. nijedan bolji trener koji ima iskustva u ligi prvaka nece doci u nijedan HR klub i napraviti cudo, bolji igraci kojih isto ne bude jer cim postanu bolji idu u vece klubove bez obzira igraju li LP ili ne.
Nasa realnost je sudjelovanje u LP i dati sve od sebe i kad primis golove. Dati sve od sebe znaci trcati i napadati,gristi za svaku loptu itd,sto i nisam bas vidio u prvom poluvremenu. I naravno trenirati ta faking LOSA DODAVANJA I GUBLJENJE LOPTI. Po meni je to najveci problem Dinama, nisam vidio bas da je Real ukrao puno lopti,ali sam zato vidio sramotno puno izgubljenih lopti s Dinamove strane. Jako puno netocnih dodavanja,svaka druga je isla pogresno. Strah,impresioniranost Realom ili nesto drugo,nije bitno ali to se mora rijesiti.
Trebamo biti zadovoljni i s time,i sad je jedini cilj po meni biti konstantno u Ligi Prvaka,sto je opet veliko pitanje za sljedecu godinu.
Sto se tice samo Jurcica, u zivotu nisam vidio nekog trenera koji mi toliko ide na jetrica.

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 23.11.2011. u 17:52.
spawn je offline