evo sada sam sjeo za komp i procitao poruku.
prije nego sto pocnem mucne i dugotrajne procedure, zanima me u svezi prve tocke da li da to radim kada je modem spojen u router, a router a u laptop?
jer koliko sam primjetio, cesto se dogadja da moram mijenjati LAN ip addresse sa kompa
EDIT:
Sjeo za komp, probao, restartirao, probao, nista
Kako mogu vidjeti u statusu belkina da li je spojen na promet? Po njegovim lampicama? Ili softwerskim putem?
Sto se tice lampica i Router (belkin) i Modem zmigaju non-stop i pokazuju normalne znakove zivota (npr, na wireless od belkina se spajam bez problema) i spajam se na oba uredjaj bez problema, ali kada su odvojeni jedan od drugoga, znaci ili PC i Belkin ili PC i Huawei.
EDIT2:
Samo da napomenem, da sam se naravno spojio nazad samo na modem jer tada internet radi, i spajam se preko DUNa.
Kada sam se spojio, bilo mi je drago da se mogu uopce spojiti sa podacima koje si mi dao za Windows 7 Local Area Connection.
No kada sam kliknio na OK......vidio sam ovu poruku:
"Warning - Multiple default gateways are intended to provide redundancy to a single network(such as an intranet or internet). They will not fumction properly when the gateways are on two separate, disjoint networks(such as
one on your intranet and one on the internet). Do you want to save this configuration?"