Citiraj:
Autor TheProfiler
Kad si već to spomenuo, ja već par dana dvojim oko toga. Krenuo s Nordom, heavy armor i dual wield (lvl 21 trenutno, jbg ne stignem puno igrat), rekao možd će bit lakše sa čistim warriorom. Al nije baš.
Mislio sam, teško ću ubijat zmajeve i ogre sa nekim tko vitla bodežom u light armoru.
Ali ne mogu protiv sebe, oduvijek patim na stealth/assassin likove. Tako da mislim da ću danas krenut tim putem, ispočetka. Isto sneak/light armor/dual daggeri/luk i strijela/alchemy za otrove i slično. Ko u Assassins Creedu 
Namjeravam složit trebicu ovaj put....Khajiit recimo, stvorena klasa za to. Ili redguard, oni su isto super borci i lako se pretvore u uber assassine. Vidjet ću još.
|
Ne znam koliko ti je to pametno...opcenito i Dualweild i 2handed oruzja u ovoj igri su jednostavno los izbor. Hack and slash je naravno u Morrowindu i Oblivionu bio najlaksi nacin igre jer si jednostavno mogao sasjec sve na putu bez ikakvih resto ili destruction magija, al to nije slucaj u skyrimu.
Dobro, stealthy lika mozes igrat, al tesko da se mozes borit s vise neprijatelja (ili cak jednim jacim) u isto vrijeme bez koristenja neke vrste heal magije. Igram lvl 32 lika i jednostavno je nemoguce, 1 hand mi je na 70 lvl i mačevi mi rade 60 damage. Al vjeruj mi ne vidim nikakav poseban benefit kad imam 2 maca u rukama. Štoviše to je u mojim ocima mana. PUNO bolje rezultate imam kad mlatim sa katanom u jednoj ruci i healam se sa spellom u drugoj. Tako jednostavno satirem sve na putu.
EDIT: da ne spominjem da Respite perk puni i staminu dok bacam heal spellove. tak da uvijek imam punu staminu za maksimalnu snagu udarca jednim mačem, što daje pno veci damage output od mlacenja sa 2 nozica i 0 stamine. naravno, kad ti stamina padne lakse ti probiju obranu itd.. mislim da sam to i napisao negdje iznad.