Tema
:
Elder Scrolls V: Skyrim
View Single Post
22.11.2011., 23:07
#
507
demetrius
Premium
Moj komp
Datum registracije: Jan 2005
nema romance scena niti hopa-cupa,vec jedino mozes uzimati proviziju od shopa kojeg ti draga otvori
prvo trebas otici u riften u temple of mara ( ista strana gdje je i jarl house ),popricas sa redovnikom,kupis necklace of Mara ( 200 golda ),stavis na vrat i izaberes si zenu ( pitas lijepo hoce se udati za tebe , ako si prijatelj s njome,recimo kad obavis neki quest za nju ) , ona kaze da hoce jer je zivot kratak i trebas ga iskoristiti najbolje moguce.
mozes se preseliti kod nje pa ti tamo moze biti safehouse ili recimo preselis ju iz whiterun u kucu u solitude.
ja odabrao onu na trznici u whiterun,nije mi neka,probati cu onu sexy huntress iz companion guilda
znam za to pričo s likom,ali nisam htio davat 200 zlatnika.
http://www.geeksailor.com/the-elder-...s-cheat-codes/
radi,stavio cheat za nosivost,volim bit dobro opremljen.-->
Citiraj:
Autor
blava
možes se zeniti bez beda.
nema romance scena niti hopa-cupa,vec jedino mozes uzimati proviziju od shopa kojeg ti draga otvori
prvo trebas otici u riften u temple of mara ( ista strana gdje je i jarl house ),popricas sa redovnikom,kupis necklace of Mara ( 200 golda ),stavis na vrat i izaberes si zenu ( pitas lijepo hoce se udati za tebe , ako si prijatelj s njome,recimo kad obavis neki quest za nju ) , ona kaze da hoce jer je zivot kratak i trebas ga iskoristiti najbolje moguce.
mozes se preseliti kod nje pa ti tamo moze biti safehouse ili recimo preselis ju iz whiterun u kucu u solitude.
ja odabrao onu na trznici u whiterun,nije mi neka,probati cu onu sexy huntress iz companion guilda
znam za to pričo s likom,ali nisam htio davat 200 zlatnika.
http://www.geeksailor.com/the-elder-...s-cheat-codes/
radi,stavio cheat za nosivost,volim bit dobro opremljen.
demetrius
Vidi profil
Pronađi još poruka od demetrius
Moj komp
CPU:
i5 13600k/DeepCool Lt 720
MBO:
Gigabyte Z790 gamiing x
RAM:
2x16 Gb G.SKill 6000
HDD:
2x nvme samsung 1/2 Tb, 3x samsung 500gb 850