View Single Post
Staro 22.11.2011., 17:13   #286
lolofuxy
Premium

lolofuxy's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:
Autor Perica 2 Pregled postova
Hvala Lolofuxy

Samo... Stvar je...

Case... moglo bi i jos jeftinije, al to je vise kao dio pokucstva i izgled mi se Definea jednostavno svidja, a tu je bitan element tisina. Tako da je to pod moranje.

Isto 24" inca IPS je pod moranje.

Kako rekoh da zelim kako PC za igre, i tisina mi je isto tako bitna, zato sam isao na green i SSD verziju. ! TB je meni ogrooomno tj. sasvim dovoljno, jer i ovaj danasnji WD blue disk od 320 GB sto imam (sto se prodaje s kompom) je pola popunjen a ima pola stvari koje i ne koristim. Tako da bih radije isao na brzinu (SSD) i tisinu (SSD i green verzije diska)

Zanima me jel imam kakvu korist ako stavim black HDD za filmove i sl. I kao sto rekoh zadovoljana sam musterija WD diskova a vidim da se ovdje preporucuje ugl. Samsung, ne znam da l' na WD ili Samsung???

Isto sam isao na skuplju plocu zbog nekog kao zaloga za buducnost kao PCI - expres, ali i odlicne regulacije napona (ne da je i ova druga losa).

Sta kazete, nesto sam izmjenio, nesto ostavio...

Ovo je po Nabavi. net, pa se ja razletim s autom pa sam sastavim.

Napajanje znam da mi ne treba ovako jako, al neka ga za buducnost s obzirom da je to nesto sto se rijetko mijenja, ja volim klokati, (moguce nekad i jaca grafa) a volim i tisinu pa nek se vent. sto manje vrti.
Opet ti velim wd green + ssd nije nikako loša opcija, ako ti treba a ti veliš da na starom hdd-u od 320 gb si pola napunio, ćemu ti onda ovo sve i bezveze bacaš lovu u vjetar, mislim da ti je puno bolja i jeftinija verzija da si uzmeš WD BLACK OD 1 TB ili od 500 GB jer su to jedni od bržih hdd-ova,koji su i tihi i hladni al velim opet tvoj izbor, a ne kužim te ovo što se tiče kućišta tebi je potrebna tišina, pa Fractal Design Define R3 black Pearl je midtower ogromno kućište isto obloženo sa spužvom i nečujno i ne vidim potrebe za XL-om koji je big tower jer nemaš hrpu hdd-ova ili neke ogromne hladnjake ili vodeno hlađenje sa radijatorima itd itd tako da i tu možeš uštedit 300 kn, dalje ne kužim i kaj će ti cpu kuler na i5 2400 kad se on neda ni klokat i sam stock hladnjak ga drži pod sasvim normalnim temperaturama i nije glasan. Ako želiš izvuć najbolje za lovu uzmi si ovo:
cpu: i5 2500K, 1155
cpu cooler: ZALMAN CNPS10X PERFORMA
mbo: AS ROCK P67 PRO3-B3
ram: MSI KINGSTON 2X4 GB DDR3 1600 MHZ
vga: MSI GTX 560 Ti TF 1gb ddr5
hdd: WD BLACK 1 TB
dvd: LG GH22NS SATA
psu: XFX 550W, 80+
case: FRACTAL DESIGN DEFINE R3 BLACK PEARL
monitor: DELL U2412 M 24"

ukupno sve iz adm-a: 7787+ 800 kn za hard s njuškala= 8587+ cpu cooler iz linksa 289 kn= 8876 kn

Zadnje izmijenjeno od: lolofuxy. 22.11.2011. u 17:21.
lolofuxy je offline   Reply With Quote