Hvala Lolofuxy
Samo... Stvar je...
Case... moglo bi i jos jeftinije, al to je vise kao dio pokucstva i izgled mi se Definea jednostavno svidja, a tu je bitan element tisina. Tako da je to pod moranje.
Isto 24" inca IPS je pod moranje.
Kako rekoh da zelim kako PC za igre, i tisina mi je isto tako bitna, zato sam isao na green i SSD verziju. ! TB je meni ogrooomno tj. sasvim dovoljno, jer i ovaj danasnji WD blue disk od 320 GB sto imam (sto se prodaje s kompom) je pola popunjen a ima pola stvari koje i ne koristim. Tako da bih radije isao na brzinu (SSD) i tisinu (SSD i green verzije diska)
Zanima me jel imam kakvu korist ako stavim black HDD za filmove i sl. I kao sto rekoh zadovoljana sam musterija WD diskova a vidim da se ovdje preporucuje ugl. Samsung, ne znam da l' na WD ili Samsung???
Isto sam isao na skuplju plocu zbog nekog kao zaloga za buducnost kao PCI - expres, ali i odlicne regulacije napona (ne da je i ova druga losa).
Sta kazete, nesto sam izmjenio, nesto ostavio...
Ovo je po Nabavi. net, pa se ja razletim s autom pa sam sastavim.
Napajanje znam da mi ne treba ovako jako, al neka ga za buducnost s obzirom da je to nesto sto se rijetko mijenja, ja volim klokati, (moguce nekad i jaca grafa) a volim i tisinu pa nek se vent. sto manje vrti.