View Single Post
Staro 22.11.2011., 13:21   #3648
danijel_b
Premium
Moj komp

danijel_b's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Autor DeadMan+ Pregled postova
(imam hrpu nekih koji se nikad nisu javili niti znam tko su)
Mozda sam ja medju ovima hehe, ja sam kod strike na ts-u, a tebe nisam tamo vidio pa nismo igrali skupa, ili si na nekom drugom ts-u? Igram vecinom sa strikom, soletom, mansky-m, jopisom i splitskom ekipom jer mozemo komunicirati pa je odmah i bolje iskustvo, zabavnije je.

Ne mogu vjerovati da nisu svjetlo od baterije fixali, to zbilja nervira i to su po meni prvo trebali ispraviti. Drugih problema s igrom nisam imao osim sto su mi neprijatelji nekako sitniji u odnosu na bc2 pa mi ih je teze vidjeti i pogoditi (moram nove cvike nabavit hehe). Prone necu ni spominjati, dosta je ubio dinamicnost igre, jer puno ekipe tako statira po brdima i raznom grmlju.
Jedva cekam nove mape, nadam se da ce biti bolje, od ovih sad ima previse mapa s uzasnim choke pointovima gdje samo rakete i bombe sijevaju, to nisam ocekivao u jednom battlefieldu, previse codovski. Nadao sam se da ce mozda vratiti nacin biranja oruzja na mouse scrollu kao u bc2, to me nervira jer nisam navikao birati oruzje na tipkovnici (glavno oruzje na vrhu a sva ostala prema dolje, grozno), no to sam samo ja