Ljudi moji, čitam ovu sapunicu o NK Karlovcu i njegovim igračima i dođe mi da plačem. Pa zar mi "obični" ljudi koji svaki dan radimo po 8 i više sati, strepimo da li ćemo dobiti i to malo novaca koje se u Hrvatskoj naziva "radnička plaća", moramo slušati, čitati i gledati ovakove nebuloze kao što je priča o grupi razmaženih i uobraženih neškolovanih "zvjezdica". Pa zar mi moramo odvajati i za njihove plaće?! Neka se klub privatizira, nađe vlasnika, kao što su se privatizirale i naše firme, pa neka onda glume što hoće ili neka ode u stečaj, tj. ključ u bravu. Ako su tako dobri i predani sportaši brzo će si naći novi klub. Samo prestanite zamarati ljude sa problemima, jer većina nas gleda kako prehraniti, odškolovati i odgojiti djecu u svijetu u kojem ovakove "zvijezdice" i neradnici postaju mladima uzor kako niš ne delat, a imat hrpu love!"
I ovo je donekle istina.
-->
s druge strane, jedan moj poznanik je napisao ovo, citiram:
"Ljudi moji, čitam ovu sapunicu o NK Karlovcu i njegovim igračima i dođe mi da plačem. Pa zar mi "obični" ljudi koji svaki dan radimo po 8 i više sati, strepimo da li ćemo dobiti i to malo novaca koje se u Hrvatskoj naziva "radnička plaća", moramo slušati, čitati i gledati ovakove nebuloze kao što je priča o grupi razmaženih i uobraženih neškolovanih "zvjezdica". Pa zar mi moramo odvajati i za njihove plaće?! Neka se klub privatizira, nađe vlasnika, kao što su se privatizirale i naše firme, pa neka onda glume što hoće ili neka ode u stečaj, tj. ključ u bravu. Ako su tako dobri i predani sportaši brzo će si naći novi klub. Samo prestanite zamarati ljude sa problemima, jer većina nas gleda kako prehraniti, odškolovati i odgojiti djecu u svijetu u kojem ovakove "zvijezdice" i neradnici postaju mladima uzor kako niš ne delat, a imat hrpu love!"
I ovo je donekle istina.
|