View Single Post
Staro 22.11.2011., 09:17   #336
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Samo mala opaska na ovo dvoje podcrtano.
Otkud ti to da Šimić nije iz obične obitelji? 'Bogec bistrički' je bio dok se nije proslavio.
od frenda koji je sa njime igrao u juniorskom ili kadetskom ili već kojem pogonu Dinama. Kad tata istrese pozamašnu svotu deviza kako bi sin mogao se probiti, ne vjerujem da mu je tata radio na tokarskom stroju za 2000 kn u 3 smjene.

Citiraj:
A ovo za 'dečke koji su ostali blablabla' daj bar provjeri informacije prije nego što napišeš tako nešto. Osobno poznam 1 mladića iz trenutne prve postave i znam iz prve ruke da je ne samo on nego njih nekolicina moglo otići u inozemstvo igrati za 2-3x više novaca nego im je obećano u Karlovcu (bili su na probi vani, prošli probu i bili pred potpisivanjem ugovora, ali su potpisali za Ka, neki iz naive jer su vjerovali obećanjima uprave o premijama i bonusima, neki su ostali zbog cure (smiješno ali istinito), itd.), uglavnom mladi su i naivni, lakovjerni pa su se dali 'upecati' da ostanu u toj tragediji.
Tko je god imao šansu je otišao, tj. oni kojima je Pamić bio manager. Bunoza je otišao tek iz trećeg pokušaja jer nije prošao 2 lječnička. I tako se dogodilo još nekima. Da, istina je da su bili pred potpisivanjem ugovora, ali ga nisu potpisali, delimično zbog toga, a delimično zbog ovoga što si rekao, da su im obećavana brda i doline.

Citiraj:
Ako hoćeš baš prezicno, frend ima ugovor tu u Karlovcu na 15.000kn, a u Izraelu je imao na stolu ispred sebe ugovor dobrostojećeg prvoligaša na 5000€ + premije. Ali eto, mlad, lud, naivan, i jbga....
Eto samo da te malo ispravim, bez ljutnje
ne, nema ljutnje. ali frend ti je budala. sorry, ali je. jeboga Karlovac, ja bi sada otišao radit u izrael za te pare
Brko je offline   Reply With Quote