View Single Post
Staro 22.11.2011., 09:06   #334
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
gle, ne želim ulaziti u politiku, ali navesti ću primjer.
Dakle, idem u tvrtku, u ovom slučaju NK Karlovac, gdje ljudi nemaju ni lipe već 8 mjeseci, gladni i žedni i tjerani iz stanova i ja sad njima kažem "najbolje bi bilo da ne igrate", a ko kurva im prešuti kakve sankcije mogu dobiti od uprave ili HNS-a zbog toga. Naravno da će ljudi na rubu povjerovati sve što im kažeš, hvala Bogu, gledamo to svaki dan po našoj zemlji.
Da, bolje bi bilo da taj pizdun nije ni dolazio. Vjerujem da bi se lova nekakva opet mimo stola uplatila, kao i već u par navrata. jebiga, mrvice, ali barem nešto je.
Ovako, dođe baja pun ko brod, koji se nije previše oznojio za svoje pare niti dolazi iz radničke familije ko više od pola nogometaša NK Karlovca, prodavat maglu i glumit buntovnika, onako uredno opeglan i počešljan ko ministrant.

je, ali kao što rekoh, ako nekog ideš huškati na nešto, pogotovo ako si se tako negdje uhljebio ko Šimić, onda i rećeš kakve reakcije donose pojedine akcije. To je isto kao da su rekli "ubijte precjednika kluba" a nije im rekao da bi mogli ići u zatvor zbog toga.

čuj, svi koji su išta vrijedili su otišli, i svi oni kojima je Pamić menađer. Ostali su dečki koji i sami znaju da mogu samo u sličan klub di sigurno neće vidjet lovu, a ovdje možda i dobiju. ostali su u nadi u bolje sutra. jebiga, ista situacija je bila u mojoj bivšoj firmi. 80% nas je našlo bolje plaćeno ili isto plaćeno radno mjesto, 20% ljudi koje znam je ostalo tamo i nadaju se da će neka lova i poslić kapnuti, jer jebiga, nemaju kuda. bolje bit u zaposlen i bit bez love, nego nezaposlen i bit bez love. Naš mentalitet, valjda. jebiga.
Samo mala opaska na ovo dvoje podcrtano.
Otkud ti to da Šimić nije iz obične obitelji? 'Bogec bistrički' je bio dok se nije proslavio.

A ovo za 'dečke koji su ostali blablabla' daj bar provjeri informacije prije nego što napišeš tako nešto. Osobno poznam 1 mladića iz trenutne prve postave i znam iz prve ruke da je ne samo on nego njih nekolicina moglo otići u inozemstvo igrati za 2-3x više novaca nego im je obećano u Karlovcu (bili su na probi vani, prošli probu i bili pred potpisivanjem ugovora, ali su potpisali za Ka, neki iz naive jer su vjerovali obećanjima uprave o premijama i bonusima, neki su ostali zbog cure (smiješno ali istinito), itd.), uglavnom mladi su i naivni, lakovjerni pa su se dali 'upecati' da ostanu u toj tragediji.
Ako hoćeš baš prezicno, frend ima ugovor tu u Karlovcu na 15.000kn, a u Izraelu je imao na stolu ispred sebe ugovor dobrostojećeg prvoligaša na 5000€ + premije. Ali eto, mlad, lud, naivan, i jbga....
Eto samo da te malo ispravim, bez ljutnje