Ako će se već ić na corsair, onda je bolje ić na crno-bijelu kombinaciju 500R..uštedi se gotovo 500 kn u odnosu na 650D a sve su funkcionalnosti tu , čak i par sitnica koje su bolje riješene na 500r...500R nudi stvarno dosta za te novce..sad će netko reć pa nije prevelika razliku u odnosu na 400R, o itekako ima razlike...a i ne sviđaju mi se oni 200mm ventovi na 650D, imao sam priliku vidjet kako funkcioniraju uživo...više su za ukras ondje, pogotovo ovaj front intake koji ostaje zagušen ako ne makneš bar jedan hdd cage, a i onda gubi po performansama u usporedbi s npr. 2 x 120mm s jednim ili dva hdd cage-a na putu, uglavnom veliki 200mm ventovi za intake preko hdd cage nisu nikako dobar izbor...ti veliki ventovi jedino dobro funkcioniraju ako nemaju veće prepreke na putu (kao u ovom slučaju hdd cage)...jedino što eto 650D ima drive bay i pleksi...sad će isto netko možda reć 650D je bolje izrade...oba su jako dobre kvalitete izrade tako da to nikako ne može bit valjan razlog, a i nećeš jahat po kućištu...a što se tiče dizajna to je već stvar ukusa, meni osobno crno bijeli 500R bolje izgleda od 650D...čak i one ledice na 500r su dosta diskretne (koliko mogu bit) tako da ne izgledaju bezveze, a i uvijek je tu on-off switch za dotične...