Citiraj:
Autor Wolverine
Nisam obrnuo manje i više, pročitaj kompletan post
Dakle danas odem reklamirat grafu i ponude mi vratiti plaćeni iznos - ja trljam bradu jer eto dobio sam više para nego što ona vrijedi.
Sutra odem rekalmirat disk i ponude mi isplatu plaćenog iznosa i sad mi to ne paše jer eto diskovi su otišli gore. 
|
Poanta je da uvijek nude opciju koja ide njima u korist

(gdje je tu onda "kupac je uvijek u pravu" i zastita potrosaca?). Sto mislis zasto meni nisu nudili 4xxx kn za zamjenu stare GeForce 5950Ultre nakon 2 godine nego "jacu" karticu

. Naravno da je jaca kad je 2 generacije novija ali ni ne kosta 4xxx kn nego upola manje

. U toj situaciji nitko ne nudi povrat novca - pitam se zasto

.
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Nije mi jasna logika nekih ljudi. Nema veze što diskovi više koštaju. Ako ti vrate prvobitno plaćen iznos ti nisi na gubitku. Ti si na nuli. Nitko te nije za ništa direktno oštetio. To kaj se situacija promjenila u medjuvremenu je nevažno!
|
Kako ti nije jasno ? Sto je sa inflacijom i kamatama ? Ili je tebi svjedno ako netko radi s tvojim novcima godinu-dvije i vratiti ti to isto bez kamata a ti uslijed same inflacije, nedostatka kamata imas manju vrijednost svog novca zbog toga?
Mislim mene bas briga hoce li on uzet novce (ako je to vec olducio nije mi jasno ni sta je uopce zelio cut od nas

??) ili disk ali ja kazem da ja osobno nebi pristao na novce nego bi trazio isti/slican disk.
Sve u svemu sretno mu bilo ma kako god odlucio

.