21.11.2011., 17:30
|
|
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Autor zen_sux
Cek ti nisi procitao zadnjih 2 strane rasprave il sta? Kakve veze arma i realnost imaju s bf serijalom????
bf je uvjek bio izmedu arkadnog coda i arme/aa po realnosti, puno arkadniji od navedene dvije, s puno vise naglaska na teamplay od prve.
|
Treba postojati neka granica. Gunner NE MOŽE imati kontolu nad flareovima!!
Citiraj:
Autor zen_sux
STINGER je harras tool, igra je dizajnirana tako da mu i nije svrha napravit s njim puno kilova, vec da bude konstantna prijetnja i onemoguci dominaciju zraka. Jesi igrao bf2, ako jesi, vjerojatno si odustao, il ako si nastavio sjecas se HORORA jetova i helija koji su sijali po mapama.
STINGER nije hard counter airu. To su:
1.AA
2.SOFLAM +javelin ili guided shells
3.protiv helica i cal 0.50
Za helic treba uigran tandem dvojice, stingera svaki noob moze uperiti i lockati, zsto bi bio 1IwinButton, razmisli malo o tome.?
Soflam+Gshells ili Igla je opet uigran tandem, i vidi cuda puno bolje funkcionira. Dakle igra potice teamplay po cemu je bf poznat.
Ovo je sve ono NHF ajd razmisli o ovom sta sam napisao i ima li smisla?
|
Fino su napravili balans da više nitko ne želi uzimati Stinger da "harasa" letjelice. Igrači su uvidjeli OP obrambenog sistema protiv stingera i prestali su ga koristiti, a "dosadno" lockanje je uglavnom od avijona, helija i mobilnih AA-ova. A SOFLAM-u neću ni pričati. Kratak domet i neupotrebljivost protiv bržih meta..
Citiraj:
Autor zen_sux
Mislim toolsi su tu, samo se nikom neda razmisljat, teamplayat etc, svi bi da ovo i ovo ubija to i to. Te statistike ti nisam ni citao, al samo potvrduju moj argument o KD generaciji......
|
Ako misliš da sam ja KD fetišist pogledaj mi statse i pročitaj statistiku koju sam postao prije...