KArkand,Oman, Rape island mogu zasrat samo ako promjene flag placment, ako ostane isti u ovom enginu meni ce bit epic.
Nisu mape katastrofa (ok neke jesu) kolko range AA koji je prakticki beskonacan, ima neki spread al je nebitan ako spamas po meti dovoljno dugo.....
Mislim da je i fora u ocekivanju ljudi,+sta se DICE niakd nije izjasnio sta s cim zeli postici, more je primjera,npr. prvo je bilo AHAHAHA stinger je prejak, sad kad svi imaju flerove, stelth, ispod radara i ostala sranja, sad su AAAAA usless....a stinger u biti odlicno i sluzi svrsi (tjera Air da se povuce, i onemogucava da se ne ponovi silovanje jetova/helya mapom kao u bf2). Po meni je u vecini stvari (osim tehnickih) na game mehaniku mislim,problem u glavama novih igraca i K/D generaciji

+da je dice tome pridonio onemogucivsi timsku igru onima koji bi je provodili/ ili se bili otvoreni upoznati s njom stoji....
Neznam pokusavam u biti ne gledati sve crno/bijelo, propusta ima, potencija ima+ svaki bf je pratila ovakva kontaverza uz promjene, mehaniku i rage po forumima, opet je svaki (bar pc verzije) na kraju ostao klasik. Vrijeme ce pokazati.