Citiraj:
Autor Overclock
Ne lapdras, samo pricas gluposti iz iskustva kojeg ocito nemas...a meni je zao ko psu kaj nisam snimil reze gtx580 u mojoj konfi pa da vidis kolko nemas pojma, imal sam punih 3-4 FPS-a manje nego prosjecni rezlutati na netu sa x58 i SB konfama i tom grafom. (i ne nisam na svom monitoru testiral koji nemre vise od 1680/1050)
Btw kroz moje ruke prodju (na popravak ili slaganje) 2-3 konfe na tjedan, uglavnom stare, ali ponekad i nove i ne laprdam gluposti ko ti da q9550 bude bottleneck nvidia 5xx seriji. To je razlika mog znanja i iskustva i tvog yubito znanja i iskustva kojeg naravno ne mozes nicim potvrditi.
I opet lazes da ja uzdizem q9550 zato jer naglasavam tvoje lazi za koje nemas dokaza i isticem cilj tvog postanja .... (ti si uvjerenja da je i7 920 bogovski procesor koji nevjerojatno u svemu brutalno gazi q9x5x seriju samo zato jer ga ti imas, sto je daleko od istine, a pece te to jer u igrama daju iste reze jer nema te igre koje ih mogu iskoristiti @3.5+GHz)
flejm zapocnes pa ga se naglo bojis kad te uhvati vatra, EOD
|
A ti znaš što ja radim i čime se bavim?
Dijete drago, čak 2 konfe slažeš na tjedan, super brojke, nema što, pravi si

Probaj tu gtx580 u Battlefield 3 na e8400, q6600, q8300, q9550, i5 750, i7 920, i7 2600k pa ćemo razgovarati

I ako je tebi mala razlika između avg 35 fps-a (sa e8400) i avg 60 (i7) fps-a, onda se zapitaj neke stvari

Ja jesam, ne 580, nego 570, al nvm, ne da mi se
EOD sa vjetrenjačama i dječicom