View Single Post
Staro 21.11.2011., 12:49   #3550
El Indio
Registered User

El Indio's Avatar

Datum registracije: Mar 2011
Citiraj:
Autor zen_sux Pregled postova
Ova tema je postala c/p EAUK foruma aka. whynesest

Nije.
20% je u pravu. A tih 20% su stvari koje se daju lako ispraviti u hodu, (minimapa, squad menagment, voip etc.) ako budu slusali community. Sta vjerojatno nece, kao ni s BC2, ni BF2 (kojeg su spasili modovi). Jbg.

Neki od tih 99% su presmjesni.
BC2 je imao 3 kolibe, destruction na ovom scaleu bi upropastio sve, air bi bio OP itd. Meni je taman.
Ovo o kontrastu je debilana na slikama se cinilo da je "overdone" u igri uopce nije bad...da nije do monitora? Meni je ovo naspram Atakame vizualna nirvana i pregledno do bola, sa superugodnim bojama.

Ma kojih 99% lik ga nateze, ovo su mi najdrazi:
- tree animations looks shaky and overdone
- unrealistic human animations
- no windows xp / directx 9 support
- no new and original modes
- no capture the flag -LOL!!!
- some vehicles only available in rush mode
- no underwater swimming-WOW
-can’t reject getting revived-jel igramo istu igru?

U principu najveca pusiona je rush, probao sam par puta i mape su grozne. Kao sto je 80% BBC2 mapa bilo dizajnirano za rush, pa je CQ bio totalni sux sa naljepljenim zastavama u nizu, sad mi se cini da je 80% mapa dizajnirano za CQ, a rushu povucen put na mapi od 20 metara unutar kojih se mozes kretat prije nego si "out of boundaries"

Sve ovo govorim s rezervom jer ako su promjenili flag placment na Karkandu i Omanu vratit cu se pridruzit kolektivnom whynu
Ma da, lol na EA UK link... nije ni cudo da taj forum zovu "the black hole of negativity"...
Da kojim slicajem ne igram igru, kad bi posjetio taj forum mislio bi da se radi o najgoroj igri svih vremena. Smijesna lista na smijesnom forumu...

Generalno, rush je u BF3 smece. (doduse, nisam ga volio ni u BC2)
Odmah iza toga je conquest na operation metro i damavand peaku.
I tu nema pomoci.

Krivim los koncept map designa. Naprosto je uzasno tesko napraviti mapu koja je dobra u oba moda. Ne znam cija ideja je bila uopce staviti opciju za conquest na te dvije mape, bolje bi bilo da su rush only.
Ostatak mapa je ok. Kharg, kanali, firestorm i caspian su super mape orijentirane na vozila, dok su siene crossing, teheran i bazaar dobre pjesacki orijentirane mape.

Squad management je meh, commo rose beskoristan. Ali to se da rijesiti patchevima (sto ce, mislim, i napraviti).

Cak i sa tim nedostacima, igra pruza daleko daleko najbolje mp fps iskustvo danas.
El Indio je offline   Reply With Quote