Ja imam taj xfx 6850 i zadovoljan sam razinom buke a kartica se zagrijava zbilja minimalno. Kak ima proreze na oklopu ventilatora poželjno je na kućištu imati bočni ventilator za upuhivanje zraka koji itekako pomaže u rashlađivanju kartice a samim tim smanjuje buku hladnjaka na kartici.
Nego mene nešto drugo zanima, jel ja imam problem sa karticom il sam (nakon godina korištenja nvidia kartica) jednostavno neupućen u atijeve drivere i manire. Naime kada uštekam analogni monitor na bilo koji od dva dvi porta preko dvi/vga adaptera na monitoru bi se trebala pojaviti slika, jel tak? Naime kod mene je situacija da kad spojim na ovaj dvi koji je u ravnini sa dp i hdmi konektorom dobijem sliku. Međutim kada spojim monitor na ovaj drugi dvi kod paljenja računala se monitor ne pali. Također kada spojim dva monitora (oba analogna) ovog drugog neće detektirati!
Stoga me zanima jel moguće da ova kartica šalje analogni signal samo sa jednog dvi porta ili mi je jednostavno jedan dvi port neispravan?
Riješeno. kartica je potpuno ispravna. Naime kad sam spojio lcd monitor na oba dvi konektora i hdmi konektor sve normalno radi. Očito tvornički šalje analogni signal samo sa jednog dvi porta
Eh moj ati ati...