Malo o " susretljivosti " Linksa...
U zadnjih par mjeseci dva puta mi rikne ploča ( Chaintech ZN3 250). Zamjene mi prvi puta bez problema. Radi mjesec i nešto, opet ista stvar. Neće da upali. Lud ko batina na nju odem u Links, ostavim je i kažem da želim zamjenu za nešto drugo. " Nema Ante, on radi na reklamacijama, nazovite sutra"- odgovor. Nazovem sutra ( danas ). Ante nešto mulja, ali ajd pristane na zamjenu, ali bude on mene nazvao kasnije dok se on dogovori s prodajom. Naravno, ne nazove. Dođoh ja tamo, bilo mi usput kad ono. Nemremo, moramo ti dati isti model bla, bla bla... Ja žicam ono, dobar kupac i tako - nema šamse.
Napominjem da sam tamo ostavio u zadnjih godinu dana popriličnu sumu novca ( što mojih, što preko firme, sigurno preko par stotina tisuća kuna ). Još im kažem, želim zamjenu za neku S939 ploču, pa bih onda uzeo još S939 proc, PCI-E grafu (još min 3000 kn), ne žele ni čuti.
A s druge strane, prošli tjedan nosim grafu od frenda u HG spot na reklamaciju, i niti ne pomišljam na takvo nešto, frend hoče istu grafu. Sve uredu, zovu oni mene dan poslije da dođem po novu. Lik na izdavanju robe me pita sam od sebe, želim li istu grafu, povrat novca, zamjenu za skuplje + nadoplata, zamjenu za jeftinije + njihova isplata razlike, uglavnom sve moguće kombinacije. Pa toliko o susretljivosti Linksa.
Ajd, da sam u Linksu prvi puta, da nisam ostavio toliko para, da me ne znaju tamo, da sam čest gost na reklamacijama ( svega par puta imao takvih potreba ) nebih ništa rekao...
Ali ovako, popizditis. Na kraju sam ostavio ploču tamo i rekao da je pokopaju umjesto mene, jer u moju konfu više NE IDE.
Evo, lud sam više, ostaviču stvar preko vikenda da vidim jel ima nade za išta...Ali, u Linsku više ne kupujem, pa nek oni vade sva kučišta van za provjeru jel stane vodeno, grafe da se vidi koja je meme na njima i sve ostale trice s kojima " žele izaći kupcu u susret ".