Citiraj:
Autor Botlorn
Dakle, pitanje, Whiterun je prvo mjesto gdje se magije mogu kupit? Ili se uce na nekih drugi nacin?
|
da bi naucio magije moras kupovat i citat spell bookove
vec sam gore napisao na kojim mjestima se mogu kupiti (ali ima jos puno vise trgovaca koji ih prodaju)
Citiraj:
Autor Botlorn
Drugo - dobio sam mac koji daje 5 stete na health i staminu, ali kao da mi se trosi - u donjem desnom kutu ekrana smanjuje se neki "bar" kada lupam macem. Kad se potrosi se moze obnoviti ili?
|
svaki magic item (osim staffova) ima vijek trajanja sto se tice magije
kad se taj bar potrosi onda ce ti mac raditi samo osnovni damage (bez onog magic)
da bi napunio mac moras koristiti soul gemove i oni moraju biti puni (mozes ih kupiti pune, ili ih sam puniti soul trap spellom ili nekim weaponom koji ima soul trap na sebi)
btw mozda mislis da sad nema neke koristi od ulaganja u perkove posto koljes sve bez problema
kasnije nece biti toliko jednostavno sa odredjenim protivnicima i uvijek je dobro ulagati u perkove koji povecavaju weapon damage (npr u archery ici na maximum prvog perka, tj povecati bow damage do jaja jer ima onda znacajne razlike kasnije kad deres 100% vise damagea)
i pogledaj tablicu na dnu ovog sajta
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Race
pa da vidis sta bi ti odgovaralo kao starting race