View Single Post
Staro 18.03.2005., 01:54   #11
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Originally posted by gospar
provala od jucer, poziv dolazi, imam trojanca, pitam imate li antivirus?... ovaj kaze da norton mi javlja da imam trojanca, ja pitam jeli sve radi? on kaze radi ali imam viruse kaze mi norton. ja kazem dobro pogledat cu. dodem updateam norton 2005, pogledam, sve pregledam, ispadne da je norton javljao da je zaustavio intrusion nekog trojanca. a da je ovome neka kolegica rekla da je " norton lijena prasica" te da nista nevalja. odmah mi je tlak skocio na 500 , rekao sam covjeku recite vi toj kolegici da je glupaca i opalio mu takvu cifru da se nije jos dan danas otrijeznio. eto ti pa seri.
Wow,koja super provala. Naplatio si covjeku "cifru" jer je njegova kolegica rekla da Norton ne valja.

Evo od mene 2:

1. Covjek sjedne za komp i gleda u ekran.Valjda ga je bilo sram pitat kako se radi pa ide on radit na kompu. Uzme mis i digne ga oko 30 cm od stola i usmjeri ka ekranu i mice lijevo desno. Okrene se prema meni "gospodine zasto se strelica ne mice??" "Niste ga dovoljno digli u zrak" rekoh.

2. Ovo nema veze s kompjutorima ali nema veze.
Vozi covjek pijan i zaustavi ga pandur. Puse on i pokaze mu 0.9. Ovaj jedva zucne i kaze panduru " gospodine,kad je vec pokazalo 0.9 zaokruzite vi na 0.10,da se ne zezamo bez veze". I pandur mu napise 0.10. Hehehe,na kraju mu je ponistena kazna jer je bilo dozvoljeno 0.50 hehe.
spawn je offline   Reply With Quote