Citiraj:
Autor fre@k
1. mozes dodat u opcijama skina, buttone ja recimo imam podeseno za gledat trailere i isto tako na novi folder serija( hrvatske serije koje nisu prepoznate od IMDB-a i sl.)
kroz panel navigiras do dokumentaraca i stisnes folder da ti doda na favorite > nakon toga otvoris transparency skin settings (ili neki drugi ukoliko podrzava tu opciju) > i dodas button na home screen
evo ovak to kod mene izgleda
http://www.pohrani.com/f/2W/Wj/1iT8E...eenshot000.png
|
Fuck

moram se potrudit bit precizniji.
Zajedno ste mi odgovorili na pitanje i hvala obojici.
Znam i za jednu i za drugu opciju koju ste naveli.
I u obliku subtab i kao hometab putem favorites.
Ali, kao sto je Ziiky napisao, nisam zadovoljan s time sto nisu izdvojeni iz library mode-a.
Sto bi ja htio (preciznije)...
Htio bih da postoji kreiranje novog library mode-a.
Dakle, ako se radi o videu mogu ih ubacivati ili pod Movie library ili TV Show library.
Ja bi htio da kreiranjem novog tab-a (putem favorites) kreiram novi custom library-a koji se ne mijesa s drugima.
Dakle, Documentary library, Sport library, Cartoon library, itd...
Tada bi mogao dodati Documentary folder, koji bi imao svoj library, pa se time oni nebi prikazivali u Movie tabu, a istovremeno bi mogao gledati fanart, cover, info od novih dokumentaraca.
Tri su opcije koje mogu napraviti:
Prva opcija
1) Mogu dodati Documentary folder i odrediti ga kao Movies.
=> XBMC ucita cover, info, fanart i doda u Movies library.
2) Nakon toga oznacim remove-am Documentary folder.
=> Micu se iz Movies library (tocnije iz XBMC).
3) Dodajem ponovo Documentary folder, no ovaj puta ga ne odredim niti kao Movies niti kao TVShow
=> Na ovaj nacin, nakon sto ga dodam u fav i kao poseban tab, imam covere (koje je zapamtio).
=> Nemam dokumentarce u Movie library-u, no nemam niti mogucnost infa (posto nije ni film ni serija), a niti fanarta.
SUM: Tab +, Ne mjesanje u tudi library +, Cover +, Info -, Fanart -, Automatika (tj. vrijeme da se to napravi) +
Druga opcija (najblize onom sto zelim)
1) Dodam Documentary folder i kazem da su Movie.
=> On im automatski doda cover, info, fanart i stavi ih u library Movies
2) Nakon toga oznacim Documentary folder kao favorit i dodam ga na home screen, no u njemu ne mogu upaliti Library (jer to je onda library od Movies)
=> No sada barem imam cover i info (klikom I) bez obzira sto nemam fanart jer nisam u library mode-u.
3) Rucno removam u Movie library sve koje sam dodao iz Documentary folder.
=> Oni ostaju u XBMC pod Favorites, tj. kao zaseban Tab Documentary koji je sada van Movie librarya. No jos uvijek nemam fanart i moram sve micati rucno (jedan po jedan).
SUM: Tab +, Ne mjesanje u tudi library +, Cover +, Info +, Fanart -, Automatika (tj. vrijeme da se to napravi) - (jer je rucno)
Treca opcija
Odustanem i prihvatim neku od prethodne dvije opcije kao najbolje rjesenje.
Ahh....
Prezahtjevan sam.
Morat cu se zadovoljit i ovime.