Citiraj:
Autor Ziiky
@ graficar
1. Upravo taj problem ja sam rijesio na nacin vidljiv u SSovima. Tebi mozda negativna strana ovakvog setupa je izuzece iz library scan-a.
Znaci stavke u podfolderima sa zvjezdicama su u biti folderi nad kojima XBMC radi monitoring, ali librarys su ugasene, ja sam tako zelio, meni tako pase! Ti slozi drukcije!
Moj nacin je, recimo, samo prijedlog, mogucnosti su ogromne, kombiniranjem menija, podmenija mozes napraviti cuda. Udji u postavke i kombiniraj.
4. U samom XBMCu je to vrlo jednostavno rijeseno. Nikakvo prebacivanje filmova nije potrebno. Jedino sto ti treba je lijevi rubni skocni meni u kojem mozes odabrati sljedece...

|
1. Tako sam i ja skontao. Samo mislio sam moze li se napraviti bas tab na home screenu. Ne da je to podtab u Movie tabu. Hvala svejedno. Koristit cu tako...
2. Tesko je biti strpljiv...
3. Da i mislio sam da ce vecina reci imon. No, ne odgovara mi radi dimenzija (3,5" ili 5,25"). Ja bi nesto USB tipa. Takoder znam da je moguce unutar samog XBMC "mappirati" tipke (ako sam pravilno iskoristio termin), no postoji li neki daljinski koji ima svoje program/sucelje kojim mogu programirati odredene Actions na odredene gumbe. Naravno a da ne kosta 500+ ala Harmony kojeg mogu ucit signalima, a ne akcijama tipa otvori Mozillu i sl.
4. Tu nisam bio dovoljno jasan. Da s "Watched" tagom sam upoznat. Zanimalo me dal postoji slucajno neki dodatak koji radi upravo ovo sto sam napisao. Zasto? Htio bih imati fizicki odvojeno pogledane i nepogledane na hdd-u tako da mogu brisati one koji mi se ne svidaju, preporucati one koje sam pogledao i sl. bez otvaranja XBMC-a. Koliko kuzim tu sam predaleko otisao sa zeljama...
Hvala svejedno, pogotovo na brzini odgovora.