@ graficar
1. Upravo taj problem ja sam rijesio na nacin vidljiv u SSovima. Tebi mozda negativna strana ovakvog setupa je izuzece iz library scan-a.
Znaci stavke u podfolderima sa zvjezdicama su u biti folderi nad kojima XBMC radi monitoring, ali librarys su ugasene, ja sam tako zelio, meni tako pase! Ti slozi drukcije!
Moj nacin je, recimo, samo prijedlog, mogucnosti su ogromne, kombiniranjem menija, podmenija mozes napraviti cuda. Udji u postavke i kombiniraj.
2. Da ... weather.plus addon je trenutno u banani, strpljen-spasen!!
3. Koliko sam god trazio alternativna rijesenja, a probao sam stvarno sve i svasta, vratio sam se na stari dobri iMON. MCE me nikako nije zadovoljavao, Harmony simulacija SVAKAKO,
ali nakon 2 komada Harmony 555 koja sam utrzio, s vremenom je centralna "OK" tipka izgubila osjetljivost na onom kliku, pa sam ih eliminirao.
Nakon drugog fail-a sam odustao od Harmony daljinaca jer sam izludio posto mi je najbitnija tipka na daljincu 2 puta vrisnula.
Ako ti nije puno rastegnuti se novcano za iMON, sigurno ce te zadovoljiti. Mogu ti dati i svoju skriptu iMON komandi koja obiluje stavkama i komandama.
4. U samom XBMCu je to vrlo jednostavno rijeseno. Nikakvo prebacivanje filmova nije potrebno. Jedino sto ti treba je lijevi rubni skocni meni u kojem mozes odabrati sljedece...