View Single Post
Staro 17.11.2011., 15:33   #1043
Graficar
Premium
Moj komp

Graficar's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Par pitanja...
(organizirat cu)

1. Imam jedan folder pun dokumentaraca i zelio bih ga, fizicki odvojenog od filmova (kao sto su npr. serije), dodati u XBMC. To je moguce, no on ce dokumentarce prikazivati s filmovima. Znam da mogu otici pod zanr i odabrat "documentary" no to me ne zadovoljava (kako bi to Maminjo rekao). Htio bih da imam posebni tab na pocetnom screenu popus Movies ili TV Shows, te da se onda oni prikazuju samo unutar tog taba, a ne i unutar Movies-a. Je li to izvedivo? Jer na taj nacin bi onda napravio i posebno Cartoons u kojem bi bili smo crtici i djecji filmovi, te Sports u kojem bi bile snimljene favorit tekme, AND1 mixtape-ovi i sl...

2) Vidim da weather.com ima "problema", tj. ne prikazuje se... Citao sam i da postoji rjesenje za odredene skinove. Ima li tko isti problem na AEON skinu, te postoji li rjesenje za njega. Ako da molim da ga share-a s nama obicnim smrtnicima.

3) Koristi li netko MCE daljinske s XBMC-om? Vidio sam svasta u ovoj temi po pitanju tko kakav daljinski koristi, no osobno bi htio nesto ala USB reciever (IR, BT, kako god) + daljinski. Takoder, postoji li neki daljinski koji mogu programirati tipku po tipku sto zelim da mi ne kompu radi. Npr. na ovim tipicnim MCE daljinskim da tipka "WMC logo" otvara XBMC a ne WMC. Ili da slozim da neka druga tipka otvara Mozillu i slicno.

4) Postoji li neki add-on u koji radi sljedece... Imam jedan folder s pogledanim filmovima i jedan s nepogledanim filmovima. Add-am ih u XBMC. Oznacim koji su watched, a koji unwatched. E sad sljedi kljucan dio. Nakon sto u XBMC oznacim neki nepogledani kao pogledani da ga automatski prebaci iz foldera u folder, te update-a u XMBCu njegovu lokaciju (tj. izbrise stari i doda novi - tocnije na novom mjestu). Znam da ovo zvuci ludo, no...

Unaprijed hvala na odgovorima...
Sorry ako su pitanja glupa, ali eto ucim, nov sam u XBMCu i uzasno mi se svida.
Graficar je offline   Reply With Quote