Citiraj:
Autor Nekoime
Sam se ne razumijem, pa molim neku dobru dusu da mi sastavi kompjuter. Kompjuter bi koristio za surfanje internetom i tek za poneku igru. Najvažnije mi je da je kompjuter stabilan i koliko god to ovisilo o individualnoj sreći da me dugo služi.
A zbog toga što pred ekranom provodim dosta vremena mislim da bi i on trebao biti dobar. Inače, konačni budžet mi je 7000 kuna,ali treba mi i monitor i originalne windowse 7 home (najjednostavnije). Čak sam gledao neke gotove brand konfe koje ima magazin rs, pogotovo jer imaju windowse nasnimljene, pa bi možda bili i jeftinija verzija od sklapane konfe...
Dućan je isključivo Magazin RS..
Hvala
|
Evo tri verzije, razlika je u monitoru i verziji windowsa.
LG IPS231P + retail Win7 x64 Home
LG IPS231P + OEM Win7 x64 Home SP1
Dell U2312HM + OEM Win7 x64 Home SP1
Ako želiš AMD konfu onda samo makni proc i ploču i uzmi ovo:
AMD Phenom II X4 960T BE
Gigabyte 990XA-UD3
cpu: i5 2500K, 1155
mbo: AS ROCK P67 PRO3-B3,1155
ram: KINGSTON HYPER X B 1600 MHZ DDR3 2X4 GB
vga: LEADTEK GTX 560 Ti 1GB DDR5
hdd: SAMSUNG SPINPOINT F3 500 GB
dvd: LG GH24NS70 DVD/RW SATA
psu: OCZ 550W ZS
case: MS GEMINI
cpu cooler: CORSAIR A50
monitor: LG W2240T-PN , 22"
ukupno: 7061 kn , ako želiš neko ljepše ili kvalitetnije kućište može se napraviti još par izmjena.
|
Čovjek traži konfu za net i povremeno igranje i ti mu ubaciš 2500K, 8GB RAM-a, GTX560Ti, OCZ 550W, Corsair A50. Uz to tražio je Windowse a za monitor si mu ubacio srednju žalost od TN-ca.