Gledajuci jucerasnju tekmu,skuzio sam ustvari sto je Hiddink mislio kad je rekao da je Modric najjaci igrac nase repke. Ako ste malo pratili tekmu kako treba,shvatili ste da je Modric jedini igrac u nasoj tekmi koji vrijedi milijune. VEZIST ,ne napadac,golgeter,obrambeni itd itd,kao sto neki ljudi ocekuju od njega. Vidio sam jednom u sredini takvu rupu u koju NITI JEDAN NAS IGRAC nije usao da mu Modric doda. Pogledajte npr
OVAJ VIDEO u 3:30 minuti pa pogledajte o cemu pricam. Ov akvih situacija ima jako puno.On je sve napravio savrseno, navukao par igraca na sebe,otvorio rupu i NEMA KOME DODATI!. Pa pobogu,ako vrijedi toliko para,sta to znaci da sad treba zabijati,napadati,braniti, i jos da lijepo uzme rukavice i zamijeni Pletikosu jel? On je VEZIST,i kao takav vrijedi puno i po meni je odlican igrac.
Sljedeci igrac koji po meni danas u nasoj repki stvarno vrijedi i daje puno je Mandzukic. Pravi napadac. Trci,stisce, i stvarno je u formi. ZA razliku od prije 2 godine, jako je napredovao. Vjerojatno u glavi najvise. Sjetite se Klasnica kakve je milimetarske asistencije imao,a zabijao je malo,iako je bio napadac. Nije sve u zabijanju.
Olic,sta da kazem? O njemu se sve zna
Za ostale,nemam posebnih komentara osim da ponovim svoj post otprije par dana kad smo Tursku dobili:
Citiraj:
Kako stvari stoje,plasiranje na EP je veliki uspjeh ,a ako udjemo u polufinale, necu gledat tekmu jer ce me srce strefit
|