View Single Post
Staro 16.11.2011., 13:20   #50
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
asrock, tako negdje, od pojave 690 chipseta pa na dalje su u AMDu se pokazale kao vrlo dobar izbor, tj sve do nvidije 6100. da, i danas je isti chipset u ponudi, ali kao najjeftiniji izbor koji moze i najvjerovatnije bude s nekim slabijim procesorom radila dugo vrijeme. s intelom je krenulo malo kasnije, negdje pred sam kraj "jakog" 775 socketa, negdje kad su se cijenom ddr3 poprilicno spustio da ga se razmisljalo kupiti naspram ddr2...... i naravno sada u posljednje vrijeme, asrock rocks...........

no, ono sto je meni smijesno, je to povezivanje da je nesto automatski lose jer nije VW. znam kad sam ja kupovao akcenta da je bila ta prica, ma i danas je ta prica (tipa soma eura za golfa dvojku dizela) da je narodno vozilo - vozilo, ali osobno se uopce ne obazirem na takva razmisljanja. svatko zna sto njemu odgovara, prije svega pronjuskati i raspitati se prije kupovine o bilo cemu sto se ganja, pitati za savjet, i samim ovakvim pristupom su greske smanjene i eliminirane.

ja jedino sto asrocku mogu zamjerit je slaba struja na USBima, i to redovno socket A/754 i 478 plocama. odraduju posao kao i svaka druga ploca, i da, najcesce za jednak novac ili nesto manje novca dobiva se jednostavno vise nego kod konkurencije.
plus sto su mi extra dragi kad puknu ddr1 ili ddr2, agp ili pci..... na istoj ploci. pa tko ih nebi volio?

Burko je offline