View Single Post
Staro 16.11.2011., 10:23   #808
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor redscro Pregled postova
Činjenica je da je ovo i dalje ista reprezentacija koja više od 3g. nije bila odigrala korektnu utakmicu protiv solidnog protivnika, koja je propustila SP, koja se nije kvalificirala direktno na EP u najlakšoj skupini u povijesti kvalifikacija... I da nitko nije snosio odgovornost za te neuspjehe. Zato je malo nerealno očekivati da svi puše ove priče o povratku moćne Hrvatske i Bilićevom znanju.
Ja sam za razliku od vas optimist.

Brzo zaboravljate kako smo došli do bronce 98., kolko je loših igara i puno puno sreće prethodilo plasmanu na to SP.

A što se tiče propuštanja SP, dogodilo se samo zato što smo Engleze dočekivali u stilu lako ćemo, a oni su nakon dva poraza na nas bili nabrijani do maksimuma...

Što se ovih kvalifikacija tiče...
Svi su protiv nas igrali bunker, a svi znasmo kako se naši igrači s tim nose, i to generacijama. Primjera kolko hoćeš u repki i u Dinamu, na kraju krajeva i Hajduku...

Jednostavno, ne znamo igrati protiv bunkera i ako nam se ne posreći rani gol - evo problema.

Imamo dobru repku, dobre igrače i uopće ne sumnajm da će na Euru proći u drugi krug, koga god dobili u skupini.

A što će dalje biti... tko to zna. Turke je samo sreća prije par godina na Euru odvela u polufinale...