Ja mislim da je problem isključivo u
OSOBNOM dojmu [točka]
Ja osobno imam katastrofalna iskustva sa Asrockom, tri komada gdje je matična bila "defektna" od početka...dali preporučam Asrock drugima, da. Svima se može sve desit, i nabolje stvari znaju riknut ili se "zbrejkat", da ću osobno dat parsto kuna više za ASUS ili Điđabajt, oću, zašto?!?!
OSOBNI DOJAM.
Dodir luksuza otpakiravanja Ausa ili điđabajta, fensi šmenisi naljaepnice, votever ali moje osobno iskustvo je pokazalo da sa asusom i điđom najbolje "dišem".
Moja stara iskusta sa MSIjem su takva da slobodno mogu izjavit (premda sam objektivno u krivu, ali opet ponavljam to je moj
osobni dojam): "Prije će pič** pregrist čavao nego ću ja taknut MSI MBO!"
Na kraju krajeva specifikacija komponenti na MBO ne garantira da će to sve skladno i dugotrajno radit, sranja se dešavaju, statistika je neumoljiva a osobni dojam prevladava...
Citiraj:
Autor coconut
Kad smo već kod ploča, je li Gb na novim pločama maknuo famozni feature da je usb stalno pod naponom? To mi je jedini razlog što ne bi drugi put uzeo Gb ploču. Ono, komp ugašen, a miš svijetli sve u 16.
|
Prastara DQ6 kod mene, jučer došo doma u 23h i uštekam SamsungGS na USB i ujutro je pun, imam razera copperheara i ne svjetli kada je komp ugašen dok se SGS uredno puni...