Citiraj:
Autor zwer54
naravno ta ploca je kod mene vec godinu dana i radi besprijekorno... da bi radije asusa, bi, ali stvarno ne mogu reci da je asrock loš jer nije...
|
Uoće nemaš razloga "željeti" Asus ploču.
Ja sam prešao sa Asus P5Q-E ploče (ne moram hvalit tu ploču, poznato je svima što je Asus P5Q serija ploča), na Asrock P67pro3 i ako ću povući usporedbu-kvaliteta izrade je ISTA, stabilnost kod Asroka vrhunska kao i kod Asusice, vizualno privlačne ploče(kome je to bitno)...
Uopće nevidim razlog za kupit Asus, Gigabyte, MSi i sl. jer Asrock daje baš sve kao i ostali, za manje novaca...
U zadnjih godinu dana sam sastavio barem 10 konfi za frendove na bazi Asrok ploča, što AMD što intel baziranih i sve rade bez greške, sa niti jednom nije bilo problema prilikom ugradnje i instalacije, a to su uglavnom low-end modeli do 500kn i manje.
Objektivno nema razloga za kupovinu neke druge ploče, a subjektivno..pa tu nema kraja, nek ljudi na osnovu toga kupuju što hoće.
Al ovo je raprava koja nemože završiti "preobraćenjem"- kad da vozaču golfa pokušavaš prodat mazdu-no way!!!