Ja sam uzeo tri ključa sa
http://cdkeyshere.com/ (148 kuna je ključ), tu sam uzeo i za BlackOps i preporučam ih. Ključ dolazi za 2 min po obavljenoj uplati, s tim da ovaj put ruska verzija ima i engleski jezik pa nema zafrkancije oko prebacivanja i skidanja jezičnih fajlova.
Što se tiče NAT restricted , treba otići na network settings, naći ikonu od rutera (Gateway) desni klik pa->Properties->General-> Settings i tu dodati novi Services (imenovati po želji MW3 ili kako već), zatim unijeti IP adresu kompa (bilo bi poželjno stavit fiksnu da netreba mijenjat svaki put kad se dodijeli nova IP adresa) te pod External i Internal Port upisati 3074 te označiti TCP->OK. Zatim opet ponoviti postupak, ali ovaj put označiti UDP, spremiti i trebalo bi proraditi (bar meni je nakon što sam se sat vremena mučio s postavkama u samom ruteru), odnosno trebali bi imat NAT Open.
Znači :
1. 
2. 
3. 
4. 
Što se same igre tiče u početku sam bio razočaran, ali posli par sati igranja se dojam poboljšao. Mape su mi bezveze, uske, s dosta sporednih ulčica i prolaza za kampere, tako da svako malo te netko s leđa dočeka u nekom kutku ili s kakvog prozora. Kretanje mi se čini ukočenije neg MW2, nekako mi je sve to u MW2 fluidnije izgledalo, a i sama grafika odnosno izgled mapa mi je dosta bolji u MW2. Što se oružja tiče tu nemam nešto za komentirat osim što mi se čini zvuk dosta bolji (iako imam dojam da su samo malo "basa" ubacili

). Uglavnom za 150 kn (ruska verzija) mislim da se isplati uzet.