prvih 20 minuta kriticno jako, i to po strani vide koji je i u prvoj tekmi pokazao kako redovito pusta svog igraca da primi loptu i tek onda ide na njega. po meni najslabija karika i to miljama, ostali nekako uspavani/nezainteresirani prema naprijed, mozda je i ona stativa tome kriva, ne znam (koja je btw bila ofsajd, ovaj linijski sudac treba cvike).
ali na kraju veci broj udaraca i konkretnije izgledaju nasi, naravno kad su malo odahnuli od napada turaka. i da, komentator mi je upravo kontra sto citam ovdje (zelja da ispadnemo i slicno), turcin osvoji loptu - ok, osvojio ju je. turcin sjebe - nas ju je osvojio, a doslovce ju je primio na apsolutno krivo dodavanje. turcin se oklizne, vida osvaja loptu i slicne izdrkotine zbog cega mi je muka gledati bilo koji sport, jer su nasi uvijek iznad i bolji, i uvijek ih od svakog komentatora (ne stimca, on je sukomentator) krase vrlo zgodni i naklonjeni epiteti.
i da, tko moze loviti (meni je bosna prakticki na udaljenosti kao zagreb, pa mogu preko obicne antene, analogni signal) ili nekako drugacije prati, u 22.00 na
BHT1 - Portugal BiH. svakako bi volio vidjeti pobjedu BiH, pogotovo nad Portugalom u Portugalu. jako tesko, ali tko zna, cuda se dogadaju.