Citiraj:
Autor trpi
lol, lose ti se cini, sta kabeli toliko blokiraju protok da zrak u kucistu stoji? jbt ak se dobije 1-2c sa neurednim/urednim kablovima dobro je, inace kuciste je vrhunski provjetreno upuh ispuh 120mm sve divotica, i to nema veze sta ja vent cujem na 20%
ko sto rekoh vent se na 20% vrlo lijepo cuje, a na 100% je kao usisavac. kopirat cu sto sam poslao kolegi na pm:
a ono, svatko ima svoje kriterije. u kompu imam sve 120mm ispod 900rpm, jedino na cpu 92mm na 1000rpm. bilo je gotovo necujno (samo se disk cuo) dok nije dosla kartica. komp 0-24 radi, spavam pored njega i bitno mi je da je necujan. no dobro brijem da bih ja na svakoj kartici stock cooler cuo
|
Hm, meni recimo u CM690 sa 12icama je stara kartica puno prije pocela raditi na preko 30% dok nisam rjesio kablove. Kako sam rjesio protok skuzio sam da joj treba puno vise vremena da se pocne patiti sa hlađenjem.
Al dobro, svi znaju da XFX zna biti nesto glasniji u usporedbi na kartice drugih firmi. Ja svoju Sapphire jedva cujem, javi se tek nakon intenzivnog igranja.