Citiraj:
Autor scp
Meni se čini da se ta kartica drelji jer imaš leglo udava u kućištu...nema dovoljno zraka pa se guši i vrti brže da se ohladi. Rješi te kablove i problem solved. Znam da KarloB ima istu karticu i ne buni se na buku.
|
lol, lose ti se cini, sta kabeli toliko blokiraju protok da zrak u kucistu stoji? jbt ak se dobije 1-2c sa neurednim/urednim kablovima dobro je, inace kuciste je vrhunski provjetreno upuh ispuh 120mm sve divotica, i to nema veze sta ja vent cujem na 20%
ko sto rekoh vent se na 20% vrlo lijepo cuje, a na 100% je kao usisavac. kopirat cu sto sam poslao kolegi na pm:
a ono, svatko ima svoje kriterije. u kompu imam sve 120mm ispod 900rpm, jedino na cpu 92mm na 1000rpm. bilo je gotovo necujno (samo se disk cuo) dok nije dosla kartica. komp 0-24 radi, spavam pored njega i bitno mi je da je necujan. no dobro brijem da bih ja na svakoj kartici stock cooler cuo
Citiraj:
Autor KarloB
Nemaš šta ni stavljat preko 40% a tad nije toliko glasna. Ja ju držim na 20% stalno, jedino ak nešt dulje igram tipa battlefield stavim na 40% i tad bude do 60°C što je ok. 
|
i kak ti se krecu temperature? meni je stalno na 20%, i nakon pola sata coda dodje skoro do 90c. at the moment idle 45c.